Antologia De Poesia Catalana (Angle Lector) por Agustí Bartra Lleonart

Antologia De Poesia Catalana (Angle Lector) por Agustí Bartra Lleonart

Titulo del libro: Antologia De Poesia Catalana (Angle Lector)

Autor: Agustí Bartra Lleonart

Número de páginas: 264 páginas

Fecha de lanzamiento: July 25, 2014

ISBN: 8416139148

Editor: Angle

Agustí Bartra Lleonart con Antologia De Poesia Catalana (Angle Lector)

Antologia De Poesia Catalana (Angle Lector) por Agustí Bartra Lleonart fue vendido por EUR 9,95 cada copia. El libro publicado por Angle. Contiene 264 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Els moments més brillants de vuit segles de poesia catalana, dels trobadors fins al segle XX, a cura de Miquel Desclot, un dels grans poetes actuals, que ha fet la versió modernitzada dels poemes antics
Aquesta Antologia de poesia catalana repassa els moments més brillants de vuit segles de poesia catalana, dels trobadors al segle XX; és a dir, all. que constitueix la columna vertebral de la nostra tradició poètica i cultural, o dit d'una altra manera, els poemes que tota persona mitjanament culta hauria de conèixer.
Miquel Desclot, curador del volum i poeta, hi aporta una sensibilitat i uns coneixements singulars, amb comentaris que apunten a una lectura més clara i directa dels poemes, sense els afegits historicistes que solen enfarfegar aquest tipus d'edicions: «ens ha guiat la idea primordial que la poesia no ha nascut per ser objecte d'estudi, sinó per ser objecte de fruïció, de gaudi estètic. Un poema és, certament, un artefacte molt complex; per. no hauríem d'oblidar mai que tot l'artifici amb què s'ha construït aquest poema no té altre objectiu que el de desvetllar emoció en el receptor, tant si és per via oral com per via escrita.»