Els assessinats de la rue Morgue por Edgar Allan Poe

Els assessinats de la rue Morgue por Edgar Allan Poe

Titulo del libro: Els assessinats de la rue Morgue

Autor: Edgar Allan Poe

ISBN: 8461432606

Edgar Allan Poe con Els assessinats de la rue Morgue

Els assessinats de la rue Morgue por Edgar Allan Poe fue vendido por £7.34 cada copia.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

ADVERTÈNCIA. ESTE LLIBRE ESTÀ ESCRIT EN AUTÈNTICA LLENGUA VALENCIANA, EN LES NORMES DE LA REAL ACADÈMIA DE CULTURA VALENCIANA (RACV). SINOPSIS. Es produïx el bàrbar assessinat de dos dònes, mare i filla, en un apartament d'un populós carrer de París. Les primeres pesquises de la brigada d'investigacions no donen cap resultat, evidenciant-se l'impotència de la policia per a aclarir els fets. Finalment es fa càrrec de l'assunt un detectiu aficionat, C. Auguste Dupin, qui després d'una intensa i brillant investigació, oferix una explicació extraordinària. Els assessinats de la rue Morgue (1841) és la primera novela negra de l'història i una obra de cult venerada en tot lo món i traduïda a incontables idiomes. El seu protagoniste, el detectiu C. Aguste Dupin, és l'antecessor de Sherlock Holmes. Un llibre aixina calia que estiguera disponible en una llengua culta com la nostra: en llengua valenciana.


Edgar Allan Poe (Boston, 1809-Baltimore, 1849) és l'escritor més gran de l'història dels Estats Units i un dels autors més universals. El bostonià està considerat el precursor del conte, del relat curt, de la lliteratura de ciència ficció, de la novela detectivesca i un renovador de la novela gòtica. Poe escrigué versos exquisits com els del poema El corp (1845), que li donà fama nacional, pero sobretot és conegut pels seus contes fantàstics, policíacs i de terror. Destaquen Manuscrit trobat en una botella (1833), La caiguda de la casa Usher (1839), El pou i el pèndul (1842), L'escarabat d'or (1843), El gat negre (1843), El cor delator (1843), Els fets en el cas del senyor Valdemar (1845) i El barril d'amontillat (1846). Els assessinats de la rue Morgue és, sense dubte, la seua gran obra mestra.

  • Published on: 2017-03-21
  • Released on: 2017-03-21
  • Original language: Catalan
  • Dimensions: 9.00" h x .23" w x 6.00" l,
  • Binding: Paperback
  • 98 pages